Hirdetés

Csúcskategóriás ZBook munkaállomásokat ad ki a HP



|

Professzionális felhasználásra szánt munkaállomásnak számítanak az új ZBook Studio és ZBook Create laptopok, amelyek így értelemszerűen a top kategóriát képviselik.

Hirdetés

Több laptopját is frissítette a HP, így például beköszönt új ZBook Studio és ZBook Create sorozat is. Ezek kifejezetten a professzionális felhasználókat célozzák, ami azt illeti, igazából ugyanarról a notebookról van szó, de míg a Create-be maximum GeForce RTX 2080 Super kártya fér, addig a Studio Quadro RTX 5000-et is kaphat. Mindkettőhöz Studio driver jár, és bár minden specifikációt nem hoztak még nyilvánosságra, Core i9 vagy Xeon CPU-k közül lehet majd válogatni. 

Hirdetés

Az igazi mobil munkaállomások ráadásul az alumínium háznak köszönhetően MIL-STD-teszten is átmentek, tehát strapabíróbbak az átlagnál. A 15,6 hüvelykes kijelző lehet 4K-s, HDR-400-as, 10-bites, aki pedig jobbat szeretne, az 4K-s, HDR-500-as OLED-panelt is választhat. 

Az új modellek 22 százalékkal kisebbek az elődnél, a fedlap 87 százalékát belülről kijelző teszi ki. A kis méret ellenére gőzkamrás hűtés és intelligens hűtési algoritmus is van, mindezek mellé pedig akár 17,5 órás üzemidő is társulhat kisebb terhelés mellett. Az új laptopok augusztusban érkeznek a boltokba, az árakat egyelőre nem árulta el a HP, de feltehetően mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.