Hirdetés

Idén a laptopokba is új NVIDIA videokártyák jönnek



|

Az év vége felé várhatóak a következő-generációs mobilos GPU-k, legalábbis erről árulkodott a Gigabyte egyik embere.

Hirdetés

A Gigabyte egyik brit képviselője Atom80 néven szólalt meg az OverclockersUK fórumán, és árulkodott egy kicsit az NVIDIA következő-generációs videokártyáiról. Konkrétan azokról a mobilos megoldásokról, amelyek laptopokba kerülnek majd. 

Hirdetés

Az illető elárulta, hogy az NVIDIA új, laptopokba szánt videokártyái az év vége felé érkeznek meg. Megkérdezték tőle azt is, hogy a Gigabyte elérhetővé teszi-e a GeForce GTX 1080-at az Aero 15X V8-CF1 notebookjában. 

Atom80 szerint ez nincs tervben, az Aorus laptopcsalád ugyanis csak akkor frissül, ha megérkeznek a következő-generációs GPU-k. 

Mivel a mobilos verziók általában néhány hónappal az asztali videokártyák megjelenését követően kerülnek elő, ezért arra is van már tipp, hogy mikor érkeznek az NVIDIA asztali gépekbe szánt új-generációs grafikus vezérlői. Várhatóan idén nyáron dobja piacra az asztali újdonságokat az NVIDIA. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.