Hirdetés

Idén áll át 7 nm-re az AMD



|

Mark Papermaster megerősítette, hogy az AMD idén hozza el a 7 nm-es frissítéseket a kínálatába.

Hirdetés

Mark Papermaster, az AMD technológiai igazgatója egy interjúban megerősítette, hogy az AMD idén szeretne átállni 7 nm-re, és a Radeon VII csak a kezdetet jelenti. 

Hirdetés

A grafikus divízió terveivel kapcsolatban Papermaster elmondta, hogy szokás szerint idén is teljes frissítésre készülnek, és a csúcskategóriában kezdenek. Az év hátralévő részében pedig kiteljesedek a Radeon-kínálat. 

Az igazgató megjegyzései megerősítik, hogy az AMD az idei kínálatát már 7 nm-es gyártástechnológiára építi. 

A jelek szerint az AMD valóban ad ki Navi-alapú vezérlőket, de azok a kártyák teljesítményben gyengébbek lesznek, mint a Radeon VII. Egyes spekulációk szerint azért a Navi is skálázható lesz, és kaphatunk még erősebb megoldást, de a többség szerint Papermaster szavai után ez nem valószínű, és az abszolút csúcsot idén is az NVIDIA uralja majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.