Hirdetés

Így fest renderelt képeken a GeForce RTX 3080



|

Minden szögből készítettek renderelt képet az NVIDIA GeForce RTX 3080-as grafikus vezérlőjéről.

Hirdetés

Egyre nagyobb divat a még be nem jelentett termékekről rajongói koncepciókat, renderelt anyagokat készíteni. Ennek fényében aztán nem meglepő, hogy az NVIDIA GeForce RTX 3080-as kártyájáról mostanában kiszivárgott kép alapján sokan elkezdték összerakni a saját renderelt anyagaikat, amelyeken minden szögből igyekeznek a grafikus vezérlőt megmutatni. JDSP_ és tor6770 is tett közzé 3D-s vázlatokat, amelyekből jobban körvonalazódik, hogy mire számíthatunk. 

Hirdetés

Ezeken a képeken a részletek sokkal szembetűnőbbek, mint a kiszivárgott fotón, és jól látszik a hatalmas hűtés is, amely mint ismeretes, nagyobb lesz a PCB-nél. Az persze rejtély, hogy gőzkamrás hűtésről van-e szó, vagy sima hűtőbordáról, valahogyan elrejtett hőcsövekkel.

A legutóbbi szivárgások szerint az RTX 3080 az elődjénél 50 százalékkal jobb teljesítményt nyújt majd, így sokaknak telitalálat lehet, főleg ha tényleg 699 dollárba kerül majd. Elvileg ősszel minden kiderül, talán már a virtuális Computexen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.