Hirdetés

Így néz ki a Sapphire Radeon RX 590 NITRO+



|

Elvileg november 15-én érkezik az AMD Radeon RX 590, ezért aztán nem meglepő, hogy egyre több a szivárgás.

Hirdetés

Jelenleg november 15-re várható az AMD Radeon RX 590 debütálása, ennek megfelelően pedig egyre több partnergyártótól kerül elő valamilyen szivárgás egy új videokártyáról. Ezúttal a Sapphire Radeon RX 590 NITRO+ modellt szúrták ki

Hirdetés

Az ASUS ROG STRIX verzióhoz hasonlóan erre is igen komoly hűtőegység került. Alapvetően ugyanazt a dizájnt kapjuk, mint a Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ modellnél, de a festés feldobja kicsit az összképet. A ventilátorok, hűtőborda és egyebek ugyanazok, mint korábban. Az élénk, kék borítás azonban egyedi megjelenést kölcsönöz a kártyának, aminek hála kiemelkedhet a mezőnyből. 

A Radeon RX 590 ugyanúgy 2304 stream processzort, 144 TMU-t és 32 ROP-egységet kínál, mint a Radeon RX 580. Ez azért van, mert az RX 590-hez használt Polaris 30 dizájn alapvetően csak a Polaris 20 zsugorítása. Ez persze jobb teljesítménnyel szokott párosulni, általában a magasabb órajeleknek köszönhetően. Ezeket egyelőre nem ismerjük, de a pletykák szerint boost mellett 1545 MHz-ről lehet szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.