Hirdetés

Így néz ki az Intel Hades Canyon NUC alaplapja



|

A Core i7-8709G chippel villogó alaplapon minden komponens forrasztva van.

Hirdetés

Az Intel Hades Canyon NUC bár már idén januárban elstartolt, a piaci elérhetőségére várni kellett. Elvileg tavasszal, vagyis hamarosan már vihető lesz. Az Intel ezért elérkezettnek látta az időt, hogy megosszon egy képet az új NUC alaplapjáról. 

Hirdetés

Az alaplap vonalait a ház formájához igazították, és úgy tervezték, hogy a PCB minden egyes négyzetcentimétere ki legyen használva. A komponenseket mindkét oldalon az alaplaphoz forrasztották. 

Felül több eltérő slot és port található (például M.2, illetve memóriafoglalat), míg alul a Core i7-8709G többchipes modul kapott helyet, többek között. 

Az Intel arról is gondoskodott, hogy a hátsó portok még csak véletlenül se mutassanak csúnyán: az értékes milliméterek érdekében mindegyiknél kivágták a PCB-t. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.