Hirdetés

Így teszi még jobbá a PC-n játszás élményét a Windows 11 és a Microsoft Edge



|

A Microsoft bejelentette, milyen funkciókkal érezteti a PC-sekkel, hogy Windows 11-en a legjobb játszani.

Hirdetés

Hosszú évek óta párhuzamosan törődik a Microsoft a konzolos és a PC-s közösséggel: miközben az Xbox Series X a világ legerősebb konzolja, az Xbox Series S pedig a leginkább megfizethető jelenlegi generációs gép, a Windows 10 és 11 is sorra bővül olyan funkciókkal, amik a PC-t preferálók életét kényelmesebbé teszik.

Ma további újításokat jelentett be a cég, amiket a csúcsgépekkel rendelkezők és a cloud gaming iránt érdeklődők egyaránt izgalmasnak találhatnak.

Hirdetés

A Windows 11 közelgő frissítéseinek köszönhetően az ablakban futtatott játékok esetében csökkenni fog a késleltetés, elérhetővé válik az Auto HDR és a VRR. Egy kalibrációs app segít a HDR-t finomhangolni, a Controller Barról pedig hamar elindíthatjuk a nemrégiben játszott játékokat, a launchereket, elérhetjük az Xbox Cloud Gaminget akár egér és billentyűzet nélkül is. Ezeket az újításokat az Insider tagok már tesztelhetik.

Ezzel párhuzamosan a Microsoft Edge-ben nyithatunk majd új Gaming fület, ahol láthatjuk a videojátékos híreket, leírásokat, tornákat, a közelgő és frissen megjelent játékokat, az Xbox cloud gaming könyvtárat, toábbá a Clarity Boostnak köszönhetően szebbé válnak a felhőben futtatott játékok. A Games menüből elérhetjük a Pasziánszt, az Asteroidsot, a Microsoft Jewelt és az Edge exkluzív Surf játékát, a Efficiency mód pedig automatikusan csökkenti a böngészők által használt erőforrások mértékét, ha a rendszer észleli, hogy elindult egy PC-s játék.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.