Hirdetés

Így töltheted le már a hivatalos megjelenés előtt a Windows 11-et



|

A funkciókat egyelőre még nem lehet használni, de ezzel a módszerrel rögtön a megjelenés napján frissíteni fog az operációs rendszer.

Hirdetés

Tegnap végre a Microsoft hivatalosan bemutatta a vállalat legújabb operációs rendszerét, a Windows 11-et, amivel kapcsolatban az online előadás előtt már rengeteg spekulációról és teszteredményről lehetett olvasni.

Mivel a rendszer egyik korai tesztverziója kiszivárgott a fájlmegosztókon, többen próbálgatták, mire a képes a Windows 11, de persze így is rengeteg információ derült ki a Windows Event során.

A kiszivárgott verziót nem tudta teljesen eltüntetni a fájlmegosztókról a vállalat, így az továbbra is elérhető kétes forrásokból, javasolt tehát inkább megvárni a hivatalos megjelenést, amire idén a karácsonyi ünnepek során kerül majd sor.

Hirdetés

A Microsoft azonban már biztosított egy lehetőséget, amivel gyakorlatilag előtölthető a Windows 11 azok számára, akik a jövőben frissíteni szeretnének a Windows 10-ről a legújabb operációs rendszerre.

A Windows 11 bemutatkozó oldalán a kompatibilitási ellenőrzés menüponthoz görgetve meg lehet nézni, hogy a felhasználó PC-je alkalmas-e a rendszer futtatására. Amennyiben igen, letölthetőek a kapcsolódó fájlok, és amint megjelenik a Windows 11, hagyományos rendszerfrissítés formájában fogja leváltani a Windows 10-et.

A Windows Insider tagok már korábban is hozzáférést kapnak az operációs rendszer béta verzióihoz, várhatóan a legkorábban már jövő héttől kezdve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.