Hirdetés

Így tömöríts ki RAR archívumokat online



|

Ha nincs kéznél RAR formátumot támogató szoftver, akkor szerencsére online megoldással is elvégezhető a kitömörítés.

Hirdetés

Előbb-utóbb mindenki találkozik tömörített fájlokkal. Nagyon gyakori például a ZIP, amit a Windows önmaga is képes kibontani. A szintén népszerű RAR-hoz azonban megfelelő szoftver szükséges. Nincs ilyen kéznél? Semmi gond, szerencsére számos olyan online megoldás létezik, amely képes kitömöríteni a RAR archívumokat. Ezekből mutatunk most néhányat. 

Hirdetés

B1 Online Archiver

Rengeteg formátumot támogat, a feltöltéshez pedig elegendő a nagy kék gombra kattintani. Az oldal ezután megoldja a feltöltést és a kitömörítést, mi pedig az archívumban lévő fájlok listáját látjuk. Ha csak egyet szeretnénk, kattintsunk arra, a többi elemet hagyjuk figyelmen kívül. A B1 a távozás után nem sokkal automatikusan törli a fájlokat, de ha ezt azonnal megtennénk, akkor kapunk a lista alatt hozzá egy hivatkozást. A letisztult oldalon nincsenek idegesítő reklámok sem. 

Archive Extractor

A B1-hez hasonlóan az Archive Extractor is sok formátumot támogat, vagyis nem csak a RAR fájlokkal birkózik meg. A szokásos feltöltés mellett ez a szolgáltatás a Google Drive vagy a Dropbox használatát is támogatja, de URL-en keresztül is fel tudja venni a fájlokat. A feltöltés és kitömörítés után egyesével is tölthetünk le fájlokat, de akár ZIP-ként is összegyűjthetjük azokat. Reklám van, de a használatot nem lehetetleníti el. Elvileg 12 órán belül minden adatot töröl az oldal. 

CloudConvert

Igen jól ismert eszköz, ami gyakorlatilag bármilyen fájltípusok között képes elvégezni az átalakításokat. Nem túl meglepő módon a RAR fájlokat is kitömöríti, de ha kell, ZIP-be is átalakítja. A letöltést sajnos csak ZIP-ként engedi. Az URL-ből való átvételt és a felhős tárhelyeket is támogatja, vannak értesítések is a hosszabb folyamatokhoz. A CloudConvert akár a felhőbe is tud menteni, és 24 óra után minden fájlt automatikusan töröl. Reklám nincs, de a használat sajnos korlátozott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.