Hirdetés

Ilyen apró is lehet egy Intel processzoros PC



|

Intel Gemini Lake chipek dolgoznak a Zotac legújabb ZBOX gépeiben.

Hirdetés

A Zotac frissítette a legapróbb asztali számítógépeit, méghozzá két Pico mini PC-vel. Ezek Intel Celeron chipeket kaptak, de már az új Gemini Lake szériából. 

Hirdetés

A legérdekesebb talán a Zotax ZBOX Pico PI226, amely egymásra halmozott bankkártyák méreteivel vetekszik, benne pedig Intel Celeron N4000 2-magos CPU található. Ez a tavalyi modell frissítése, és értelemszerűen ezúttal is passzív, ventilátorok nélküli hűtéssel van dolgunk. 

Az apróságra csupán néhány port fért: van microUSB a töltéshez, két USB-C (3.1), valamint egy microSD-olvasó. A géphez jár továbbá egy USB-C-HDMI adapter is. 

Belül 4 GB RAM és 32 GB eMMC tárhely található. Sajnos a konkrét vételárról nincs információ, de elvileg 200 dollár környékén mozog majd az összeg. A Pico PI226 nagyobbik testéve a Pico PI336 lesz, amely nagyobb, több portot kapott és 4-magos Celeron N4100 chipet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.