Hirdetés

Ilyen egy 7 milliméteres Raspberry Pi 3



|

A Raspberry Pi 3 Slim egy 3D-nyomtatott házba került, és 7 milliméteresen is jó PC-nek.

Hirdetés

A Raspberry Pi 3 már önmagában is egy meglehetősen apró számítógép, azonban aki nem tart igényt a teljes méretű Ethernet és USB portokra, az még kisebb formában is bevetheti a PC-t. 

Hirdetés

A NODE néven futó hacker munkájának az eredménye a Raspberry Pi 3 Slim lett, ami egy mindössze 7 milliméter vastag 3D-nyomtatott házba került. 

A lapos méret ellenére a gép teljes értékű PC maradt, a ház pedig több kivágással teszi szabaddá a légáramlást, és így gondoskodik a túlmelegedés elkerüléséről. 

NODE egyébként az Ethernet és az USB portok helyére microUSB portokat rögzített, a lapkára forrasztott kábelekkel. A WiFi és a Bluetooth mellett microSD-foglalat is van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.