Hirdetés

Ilyen egy menő linuxos PC



|

A minden egyben jellegű Slimbook Curve hajlított kijelzőt kapott.

Hirdetés

A spanyol Slimbook már évek óta kínál különböző linuxos laptopokat és mini asztali gépeket. A KDE csapatával tavaly kiadták a KDE Slimbookot is, idén pedig az utódot, a Slimbook II-t. Most azonban egy all-in-one megoldással próbálkozik a gyártó. Megérkezett a Slimbook Curve. 

Hirdetés

A gép alapvetően laptopszerű tudást ad: 15 wattos, hetedik-generációs Intel Core processzor dolgozik benne, és az összes alkatrész a kijelző hátuljára került. 

Maga a panel hajlított, 24 hüvelykes, 1920 x 1080-as IPS, matt és tükröződésmentes. Két USB 3.0, négy USB 2.0 port, HDMI-kimenet, M.2 slot és egy 2,5 hüvelykes meghajtóhely is található a gépben. 

849 euróért egy Intel Core i5-7200-as CPU, 8 GB RAM és 120 GB-os SSD jár, de a memória és a tárhely fejleszthető. 949 euróért már Core i7-7500U CPU jár. 

A gépben nem csak a szokásos Ubuntu választható. Kérhető rendszer nélkül, illetve az alábbiak bármelyikével: Ubuntu, Kubuntu, Ubuntu Mate, Debian, Elementary OS, Linux Mint, OpenSUSE, Antergos, Fedora, KDE Neon. Plusz 105 euróért Windows 10 jár a PC-hez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.