Hirdetés

Ilyen képeket csinál a OnePlus 5?



|

Több mintakép is kiszivárgott, amik állítólag a közelgő OnePlus 5-tel készültek.

Hirdetés

Négy olyan fotó került elő, amelyek állítólag a közelgő OnePlus 5 okostelefonnal készültek. Az EXIF-adatok ugyanis azt mutatják, hogy A5000 a készülék modellszáma. A OnePlus 3-é A3000. 

Hirdetés

A metaadatok szerint a képek Sencsenben készültek, ami logikus, ugyanis a OnePlus is itt dolgozik. 

A képek alapján akár igaz is lehet, hogy a OnePlus 5 dupla hátlapi kamerát kap. A feltevések szerint két 16 megapixeles szenzorról lehet szó, amelyek közül az egyik szélesebb látószöget kap, és több mélységinformációt gyűjt be. 

Ha minden igaz, akkor a OnePlus 5-be 5,5 hüvelykes AMOLED kijelző kerül, Snapdragon 835-ös lapkakészlettel, 8 GB RAM-mal, 64 vagy 128 GB tárhellyel, 4000 mAh-s akkuval. Az OxygenOS az Android 7.1.1-re építhet. 

Kár lenne persze biztosra venni mindent, illetve fontos megjegyezni, hogy EXIF-adatokat nem olyan nehéz hamisítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.