Hirdetés

Ilyen lehet a Fitbit okosórája



|

Az információk mellett több kép is kiszivárgott a Fitbit közelgő okosórájáról.

Hirdetés

A Fitbit ugyan nagyrészt uralta a viselhető eszközök piacát az elmúlt években, mostanra mégis kénytelen saját okosórában gondolkozni, a riválisok ugyanis egyre többször képesek arra, amire a sima fitneszes karkötők. 

Hirdetés

A Yahoo Finance információkat és képeket is szerzett és közölt a Fitbit új okosórájáról, amely Project Higgs néven fut, és az ősszel, még az Apple Watch előtt érkezhet meg. 

Külsőre szinte a Fitbit Blaze van előttünk, de ezúttal több alkalmazással, mobilfizetéssel és Pandora-támogatással. 

Az okosóra mindezen felül 4 napos üzemidőt is ígér, ami nagyon jól hangzik. A Pebble ugyan egyedülálló volt ilyen téren, de a Fitbit a felvásárlás után elkaszálta a márkát, és úgy tűnik, nem emeli át a kijelzőket a saját megoldásaiba. 

Lesz viszont elvileg GPS és pulzusmérő, idővel pedig külön alkalmazásbolt is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.