Hirdetés

Ilyen lesz az Aorus GeForce RTX 2080 Ti Extreme



|

A Gigabyte megvillantotta az Aorus GeForce RTX 2080 Extreme és RTX 2080 Ti Extreme videokártyáit.

Hirdetés

A Gigabyte közzétette az első nagy kedvcsinálóját az Aorus GeForce RTX 2080 Extreme és a GeForce RTX 2080 Ti Extreme grafikus vezérlőihez. Ezek jelentik majd a csúcsot a gyártó kínálatában, legalábbis ami az új NVIDIA videokártyákat illeti. 

Hirdetés

Az újdonságok a korábban bejelentett öt terméket egészítik majd ki a kínálatában. Mivel ezek a modellek később debütálnak, ezért a Gigabyte vélhetően kiválogatta a legjobb minőségű chipeket. 

Az Aorus GeForce RTX 2080 Ti Extreme kártyára tripla slotos, tripla ventilátoros hűtőegység kerül. Az RGB-s világítás elemi egyedileg programozhatóak. A hűtőegység középső ventilátora egyébként részben fedésben van a másik kettővel, ennek hála viszont kisebb helyet foglal a videokártya. További előny, hogy az RGB-s világítás is érdekesebb lett, illetve mindhárom ventilátor 100 milliméteres maradhatott. A középső légkavaró egyébként ellentétes irányba fújja a levegőt, és így a hőleadás állítólag még jobb lett. A kártyán már kevesebb a narancs szín, és több a szürke. A vezérlő akár 4 monitort is kiszolgál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.