Hirdetés

Ilyen logót talált ki a Vega II-höz az AMD



|

Levédette a Vega II logóját az AMD - megvan, hogy milyen jelzés lesz a Vega 20 lapkákra építő videokártyák dobozán.

Hirdetés

Az AMD november végén védette le az egyik legújabb logóját. Ezt konkrétan a második-generációs Vega grafikus architektúra mellé találta ki a gyártó. Ez az architektúra már 7 nm-es gyártástechnológiával készül. 

Hirdetés

Az új Vega II logó nagyon hasonlít az eredetire, azonban egyértelműen jelzi a frissítést a római kettes szám. 

Ez a logó jelenhet meg az új Radeon Pro, Radeon Instinct és talán a Radeon RX videokártyák dobozán, illetve a marketinganyagokban is. Ezek a grafikus vezérlők már mind az AMD új, Vega 20 többchipes moduljára építenek majd. A chip dupláz majd a memória-sávszélesség terén, hála a 4096 bites HBM2 felületnek. Egyéb tekintetben 7 nm-es zsugorításra számíthatunk, vagyis az AMD elméletileg alaposan felcsavarhatja az órajeleket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.