Hirdetés

Ilyen NUC gépekkel készül idén és jövőre az Intel



|

2020 végén érkezik a Tiger Lake-U-alapú Intel NUC, ez viszont még nem kap Xe grafikát.

Hirdetés

A szivárgások szerint mostanában nem sokat változik majd az Intel NUC szériája, viszont eléggé meg lett kavarva a menetrend a márciusi információkhoz mérten. Eltűnt például a Phantom Canyon és a Panther Canyon kódnév, így alapjaiban a Hades Follow On kódnevű NUC-ra számíthatunk mostanában Tiger Lake-U alapokkal. 2021-ben a mostani információk alapján a 100W+ NUC Extreme széria nem frissül, vagyis idén és jövőre sem kap utódot a nemrég debütált NUC 9 Extreme sorozat a kilencedik-generációs Core processzorokkal. 

Hirdetés

A 100 watt alatti processzorokat felvonultató NUC 11 Extreme Tiger Lake platformra frissül még az év végéig. A Tiger Lake-U-alapú termékek pedig dedikált grafikus vezérlést kaphatnak, de egyelőre nem Xe grafikát. 

A Tiger Lake chipek az Ice Lake lapkák utódjai, Will Cove maggal és Gen12-es integrált grafikával. Ez architektúrában nagy váltást hoz NUC-fronton, hiszen a csúcskategóriás verziók még mindig csak 14 nm-es Skylake-alapú processzorokkal érhetőek el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.