Hirdetés

Ilyen olcsón még sosem fizethettél elő a PC World magazinra



|

Olyan ajándékokat adunk, amelyek önmagukban is megérik az előfizetés árát, ráadásul a lapozgatás élményét sem kell elengedned.

Hirdetés

Általában szomorú esemény, ha egy nyomtatott lap megszűnik: hiába szól az szinte egész életünk az online jelenlétről, az olvasó mégis úgy érezheti, szegényebb lett az élete azzal, hogy nem foghatja kézbe többé a kedvenc újságját. Januártól a PC World sem jelenik meg nyomtatásban, de mindent megtettünk, hogy ez mégis örömteli esemény legyen nektek: egyrészt azért, mert az internetre átköltöző lap jobb lesz, mint valaha, másrészt azért, mert szuper ajándékokat, akár egy drága hardvert zsebelhetsz be, ha most lecsapsz az ajánlatokra, ráadásul a lapozgatás élményét is sem kell elengedned. 

Nem csupán megújult magazinnal készülünk 2023-ra, hanem egy teljesen új és a piacon egyedi szolgáltatással, amely az olvasnivaló mellett segít neked, hogy eligazodj és talpraesett maradj: eszközöket és segítséget is nyújtunk, ha fejlesztenéd a géped, vagy kérdésed van.

A PC World Max csomagokban mindent megtalálsz, amit eddig is kaptál előfizetőként: havonta frissülő vírusirtókódot, teljes szoftvereket és a magazin speciálisan kivonatolt, a print lap élményét nyújtó változatát. 

Ha még nem vagy előfizető, január 31-ig kedvezményes áron kaphatod meg az összes 2023-as lapszámot és rengeteg ajándékot a választott csomagtól függően. Arról nem is beszélve, hogy még soha nem fizethettél elő ilyen olcsón a PC World magazinra.

A 9990 forintos alapcsomagban a tabletre, ebook-olvasóra, PC-re, mobilra stb. optimalizált, 36 oldalas magazinon túl a megszokott vírusirtókódokat és teljes verziós szoftvert találsz, illetve hozzáférsz a kiadó összes weboldalának (PC World, Computerworld, Gamestar, Puliwood) cikkeihez reklámok nélkül. Azaz a híreken túl a tesztekben, tanácsadó cikkekben, segédanyagokban sem jön majd szembe hirdetés. Extra Segélyvonallal is várunk, ahol segítünk, ha problémád van bármilyen hardverrel és szoftverrel, és részt vehetsz a rendszeres játékokon, versenyeken is.

Az 15 990 forintos Prémium Csomag a fentieken túl egyéves Norton 360 Standard védelmi csomagot és egy választható ajándékot tartalmaz: a Bluetooth hangszórótól és a true wireless fülhallgatótól az okoskonnektoron át a márkás laptoptáskáig ezernyi lehetőség vár, és bár az ajándékokat gyorsan elkapkodják, érdemes figyelni az előfizetés honlapját, hiszen folyamatosan jelentkezünk új ajánlatokkal.

Az 18 990 forintos Ultimate Csomag megegyezik a Prémiummal, kivéve a választható hardvereket: többek közt gamer headsetet, SSD-t, professzionális csavarhúzó szettet választhatsz, azaz csupa olyan tárgyat, amelyek önmagukban is megérnék az előfizetés árát. A következő bő két hónapban folyamatosan frissítjük az ajánlatokat, érdemes tehát rendszeresen visszanézni, ha elsőre nem szeretsz bele egyik ajándékba sem.

Hirdetés

Ha már van előfizetésed, minden további nélkül átviheted azt az általad választott online PC World Max csomagba. Ha december 1-ig jelzed ezt a szándékodat a www.pcworld.hu/folytatas oldalon, még két extra hónapot is kapsz. Ráadásul akár karácsonyig is megkaphatod az ajándékot, ha november 30-ig befizeted az előfizetési díjat.

Maga az akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2023. január 31-ig tart. Az akcióval kapcsolatban fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz munkaidőben a +36 70 542 2303-as telefonszámon vagy a terjesztes@project029.com e-mail-címen. A PC World Max szolgáltatás 2023. január 6-án indul, ekkor válik elérhetővé az első digitális PC World magazin is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.