Hirdetés

Ilyen pendrive-ot még nem láttál



|

A Silicon Power legújabb flash drive-ja egyenesen három USB-s csatlakozóval rendelkezik, vagyis szinte bármivel kompatibilis.

Hirdetés

A Silicon Power legújabb pendrive-ja egészen különleges. A Mobile C50 azért más, mint egy szokványos flash drive, mert egyenesen három csatlakozóval rendelkezik. Az A-típusú USB mellett micro-B és C-típusú felülete is van. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy szinte bármilyen eszközzel kompatibilis, és természetesen a legújabb generációs készülékekhez is csatlakoztatható az USB-C porton keresztül. A microUSB-s felület pedig az okostelefonoknál és a táblagépeknél jöhet jól. 

A kompakt eszköz legfeljebb 128 GB-os kapacitásban létezik. Az USB-C-s csatlakozót egy gumikupak védi, ami 10 000 kinyitás után fárad el. 

A microUSB-s csatlakozót az USB-A csatlakozóba rejtették. Magán a házon van annyi fogás, hogy kényelmes legyen használni és kihúzni, emellett pedig kulcstartónak is megfelel. 

A 41,2 x 20 x 14,4 milliméteres USB-kulcson gyárilag rajta van a Recuva File Recovery adatvisszanyerő szoftver is. A mérlegen 5,2 grammot nyom, 32, 64 és 128 GB-os kapacitásokban létezik, az USB 2.0-s szabvány mellett az első-generációs USB 3.1-et támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.