Hirdetés

Ilyen processzorok kerülnek az új Intel NUC gépekbe



|

28 wattos Coffee Lake CPU-k kapnak majd helyet az új Bean Canyon mini PC-kben.

Hirdetés

Technikailag a gamereknek szánt Intel Hades Canyon NUC volt az első a gyártó mini gépei közül, amely nyolcadik-generációs Intel processzort kapott. A tömegeknek szánt modellek esetében azonban csak most érkeznek az ilyen chipek. 

Hirdetés

A legtöbb régebbi NUC rendszer olyan 15 wattos CPU-ra épít, mint amit a lapos laptopokban is megtalálunk. Az új Bean Canyon NUC viszont már 28 wattos Intel Coffee Lake lapkákat kap. 

A FanlessTech azt is megtudta, hogy konkrétan mely Coffee Lake CPU-kat tervezi használni az Intel. Egyelőre legalább öt különböző modellre számíthatunk: a NUC8i3BEK Core i3-8109U processzort kap, míg a NUC8i3BEH Core i3-8109U-t, a NUC8i5BEK Core i5-8259U-t, a NUC8i5BEH Core i5-8259U-t, a NUC8i7BEH pedig Core i7-8559U-t. 

A magasabb verziókban 9,5 milliméteres SATA meghajtókat támogató, 2,5 hüvelykes férőhely is van, a többibe csak kisebb SSD fér. 

Az imént említett chipek mindegyike nyolcadik-generációs, 2 vagy 4 maggal, Iris Plus 655 grafikával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.