Hirdetés

Ilyen teljesítménnyel érkezhet az egyik új Microsoft Surface gép



|

A hivatalos bemutató még odébb van, de elvileg már ismerjük is a Microsoft Surface Go 3 specifikációit.

Hirdetés

Nem kizárólag csak a szoftverek miatt érdemes figyelemmel követni a Microsoft tevékenységét, hiszen akadnak a vállalatnak olyan eszközei, amelyek kifejezetten hasznosak lehetnek egy munkahelyen vagy üzleti környezetben.

A tervek szerint még ebben a hónapban sor is kerül egy olyan eseményre, amelyen megismerhetjük a Surface brand érkező újdonságait, ám már a nagy nap előtt kiszivárgott jó néhány fontos információ.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy az egyik új eszköz a Microsoft Surface Go 3 lesz, amit tabletként, de egy billentyűzetet rácsatlakoztatva akár laptopként is használhatunk majd, nagyjából úgy, mint az elődjét. Külsőleg várhatóan elég hasonló lesz az új gép a Surface Go 2-höz, így 10,5 hüvelykes kijelzőre és magnéziumból készült házra számíthatunk. Ám belül már akadnak változások, ha hihetünk a kiszivárgott információknak.

Az egyik nagy újdonság az lehet, hogy az új masinákat már az Intel tizedik generációs Amber Lake Y CPU-i hajthatják. A Surface Go 3 alapverziójába egy Pentium Gold 6500Y és 4 GB RAM kerülhet, míg a drágább modell Intel Core i3-10100Y processzort és 8 GB RAM-ot kaphat.

Egyébként a Surface Go 3 mellett a Microsoft bejelenthet még egy vadonatúj laptopot is a szeptember 22-én esedékes rendezvényen, szóval érdemes lehet figyelemmel követni majd a fejleményeket. Sőt, talán még a korábban pletykált Surface Duo 2 is megmutatja magát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.