Hirdetés

Dugig van ventilátorokkal az In Win új számítógépháza



|

Bemutatkozott az In Win 925 számítógépháza, amely elöl és hátul is három darab ventilátorral szállítja a levegőt.

Hirdetés

Az In Win bemutatta a legújabb számítógépházát, amely egy teljes méretű torony, és a 925 névre hallgat. Egyedi dizájnt kapott, ami főként abban jelenik meg, hogy az előlapra és a hátlapra is egyenesen három darab, egyenként 120 milliméteres ventilátor került. 

Hirdetés

A gyártó szerint ennek a kialakításnak hála kiegyensúlyozott légnyomás érhető el. A hátsó ventilátorok és a hátlapi panel között pedig van 3,5 hüvelyknyi hely, vagyis a bővítőkártyák és a portok működését nem akadályozzák a légkavarók. A kábelek oldalt vagy alul vezethetőek el, a ventilátorok könnyen leszedhetőek.

A gépház oldalait színezett üveglap borítja. Belül horizontális elrendezés uralkodik, felül van az alaplapi tálca, az alaplap maximum E-ATX-es lehet. A bővítőkártyák maximum hossza 42 centiméter, a CPU-hűtők maximum magassága 20 centiméter. Az alulra kerülő táp maximum 20 centi hosszú lehet. Tárhelyről két 3,5 (vagy 2,5) hüvelykes, két további 3,5 és három további 2,5 hüvelykes fér be. Felülre további három 120 milliméteres ventilátor szerelhető. 

A gépház 570 x 280 x 608 milliméteres és 17,8 kilogrammos, és 499 euróba kerül majd, november végétől. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.