Hirdetés

Gigantikus hajtogatható laptopot mutatott az Intel



|

Összehajtható tablet vagy laptop? Az Intel talán maga sem tudja mi a Horseshoe Bend, de akart egy összehajtható kütyüt.

Hirdetés

Mindig kell valami újdonság, amiből a következő nagy sláger lehet, és mostanában sok gyártó őrült mód próbálkozik az összehajtható eszközökkel. Az Intel sem akart lemaradni, főleg, hogy a Lenovo idén már piacra dobja a divathullámot meglovagoló ThinkPad X1 Fold laptopját. Erre elhozta hát válaszul az Intel a Horseshoe Bend koncepciót, ami egy összehajtható, OLED-kijelzős PC-t takar. 

Hirdetés

Hajtogatástól függően 12 hüvelykes laptopként vagy 17,3 hüvelykes tabletként is bevethető, Tiger Lake processzor van benne. Ezzel ki is merült minden, ennél többet nem árult el az Intel. Ez persze koncepció lévén nem túl meglepő, ebben a formában valószínűleg sosem kerül boltokba ez a PC. A vékony káva és a mindenhol jelenlévő kijelző igen látványos, de nagy kérdés lesz, hogy mennyire praktikus vagy szükséges egy PC-nél.

Az Intel annyira azért gondolt, hogy lecsatolható vezeték nélküli billentyűzetre is szükség lesz a normális gépeléshez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.