Hirdetés

Komoly videokártyával vághat oda az NVIDIA-nak az Intel



|

Állítólag egy 500 wattos szörnyeteggel készül az Intel arra, hogy megzavarja az NVIDIA uralmát.

Hirdetés

A DG1 grafikus vezérlőnek hála már mindenkinek lehet elképzelése az Intel Xe videokártyákról, ráadásul az előbbivel már játékokat is ki lehetett próbálni a CES-en. A Digital Trends most olyan kiszivárgott dokumentumokat talált, amelyek egy 2019-es prezentációból származnak, és több eltérő grafikus vezérlőt is mutatnak, amelyek a Foveros chiphalmozási technológiát használják. 

Hirdetés

Összesen hét eltérő videokártyáról árulkodik a dokumentum, ezek egyike az Intel Xe DG1, amely a CES-en is ott volt. Három kategóriába voltak osztva, az elsőbe 75-150 wattos modellek kerülnek. 

A második kategóriát 300 wattos TDP jellemzi, a harmadikat pedig 400 és 500 wattos TDP. Ezek alapján egy szörnyetegen is dolgozhat az Intel, ennyit ugyanis egy asztali NVIDIA vagy AMD kártya sem kér. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.