Hirdetés

Érkezik az Intel Frost Canyon NUC



|

A szivárgások szerint Comet Lake CPU-val érkezik az Intel Frost Canyon NUC.

Hirdetés

Hamarosan megérkeznek az Intel legújabb apró asztali PC-i. A mostani szivárgások szerint ezek a Frost Canyon NUC-k tizedik-generációs Intel Core (Comet Lake) processzorokat kapnak, és nem sokban térnek majd el az eddigi NUC modellektől. 

Hirdetés

Az új verziók azonban az előlapon az egyik USB-A helyett USB-C portot adnak majd, és az Intel legújabb, 15 wattos processzoraival frissítenek. Hivatalos bejelentés még nem volt, de a napokban sok részlet kiszivárgott az NUC rendszerekről. 

A WinFuture a múlt héten kiszúrta kereskedői adatbázisokból, hogy Intel Core i3-10110U, Core i5-10210U és Core i7-10710U chipekre számíthatunk. Ezek 2-magos, 4-szálas, 4-magos, 8-szálas, valamint 6-magos, 12-szálas lapkák. Mindegyik 15 wattos CPU, Intel UHD Gen9.5 grafikával. Szükség szerint 25 wattig konfigurálhatóak a chipek. 

A promóciós képanyagokat eközben a kínai Kgula oldalon tették közzé. Az Intel marad az alap dizájnnál, a kisebb kiadásban csak egy M.2 slot lesz SSD-nek, a nagyobb változatban pedig 2,5 hüvelykes meghajtónak is akad hely. A hátlapra Ethernet, HDMI 2.0a, Thunderbolt 3 és USB-A portok kerülnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.