Hirdetés

Megérkeztek az Intel NUC 10 Performance PC-i



|

Tizedik-generációs Core processzorokkal mutatkozott be az új Intel NUC 10 Performance széria.

Hirdetés

Az Intel hivatalosan is bemutatta a legújabb NUC gépeit. Ezekbe tizedik-generációs Comet Lake processzorok kerültek, konkrétan a Core i3-10110U, a Core i5-10210U és a Core i7-10710U. 

Hirdetés

A NUC10i3FN, NUC10i5FN és NUC10i7FN alszériákból egyaránt létezik kit és mini PC jellegű SKU. Eddig Frost Canyon kódnév alatt futottak ezek a gépek, és a pletykáknak megfelelően tényleg hoztak USB-C-t a ház elejére. Thunderbolt 3, HDMI 2.0, Bluetooth 5 és WiFi 6 ugyancsak akad. 

Az Intel szerint ezek a PC-k otthoni irodai használatra, médiakezelésre és alkalmi játékra is megfelelően, ráadásul egy hasonló tudású, 5 éves laptopnál kétszer nagyobb teljesítményt nyújtanak. A WiFi 6 pedig háromszoros átviteli sebességet is elérhet. 

A Thunderbolt csatlakozónak köszönhetően a sávszélesség pedig a nyolcszorosa is lehet a réginek. Árakat és megjelenési dátumokat azonban nem közölt az Intel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.