Hirdetés

Újabb divízióját adná el az Intel



|

Júliusban az 5G-s, mobilokba szánt modemekkel foglalkozó részleget adták el, most az összekapcsolt otthoni eszközök divíziójától szabadulnának.

Hirdetés

Az Intel a jelentések szerint szeretne megszabadulni az összekapcsolt otthoni eszközökkel foglalkozó divíziójától, amely otthoni internetes eszközökbe, többek között routerekbe fejleszt és gyárt chipeket. 

Hirdetés

A Bloomberg névtelen forrásokra hivatkozik, de azt állítja, hogy már pénzügyi tanácsadót is fogadtak a lehetséges vevőjelöltek felkutatásához és az ajánlatok kiértékeléséhez. 

Júliusban az Intel az 5G-s, mobilokba szánt modemekkel foglalkozó üzletágát adta el az Apple-nek 1 milliárd dollárért. A mostani szektorban a Qualcomm és a Broadcom is nagy fenyegetést jelent az Intel számára, és úgy néz ki, hogy nem szeretne tovább harcolni a vállalat. 

Bob Swan ügyvezető a jelek szerint inkább megszabadulna minden olyan részlegtől, ami nem elég versenyképes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.