Hirdetés

A Ryzen 9 3950X-et is legyőzte egy 4-magos Intel Tiger Lake processzor



|

A Geekbench egymagos tesztjén legalábbis jobbnak bizonyult a 4-magos Tiger Lake CPU, mint a Ryzen 9 3950X.

Hirdetés

Tum Apisak ismét érdekes felfedezésre bukkant a Geekbench adatbázisában. Rátalált egy Intel Tiger Lake-U processzor mérési eredményeire, ezek pedig azt mutatják, hogy a 4-magos, 8-szálas chip 2,3 GHz-es alap órajellel 4920 pontot ért el a többmagos teszten. Önmagában ez még nem számít nagy meglepetésnek, annál inkább érdekes az egymagos teszt 1400-as pontszáma. 

Hirdetés

Bár ezeket az eredményeket alapjában véve könnyű hamisítani, amennyiben tényleg hitelesek, akkor az Intel visszavághat az AMD Ryzen 4000 szériás APU-knak. 

Mint látható, a tesztrendszerben 16 GB RAM-ot használtak, és sokatmondó, hogy a rejtélyes Tiger Lake-U chip igazából csak a Core i9-9900KS-hez képest maradt le. Még az AMD Ryzen 9 3950X is csupán 1312 pontot tudott elérni ezen a konkrét teszten. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.