Hirdetés

Intel Xeon processzor is elfér a Zotac apró ZBox gépeiben



|

A ZBox széria történetében először kínál Xeon processzorokat a QX3P3000 és a QX3P5000.

Hirdetés

A Zotac nagy erőkkel van jelen a mini PC-k piacán, méghozzá a ZBox szériával. Más gyártók nem is tudják megközelíti azt a változatosságot, amit a Zotac kínál ezen a részpiacon. Most pedig még nagyobb lett a kínálat, immáron mini PC-be oltott munkaállomás is van, a teljesítményről nem kell lemondani.

Hirdetés

Az újdonságok neve QX3P3000  és QX3P5000. Ezek a mini PC-k az NVIDIA Quadro P3000 és Quadro P5000 GPU-kat viszik magukkal, vagyis az NVIDIA leggyorsabb Quadro GPU-i közül merítenek. 

A konfigurációk azonban azért igazán különlegesek, mert asztali, 6-magos Intel Xeon E-2136 processzort rejtenek. Mindeddig ezek a ZBox Q szériás modellek csak fogyasztói, Core szériás chipet kaptak. 

Az új modellek továbbá WiFi 6-ot (802.11ax) és 2,5 Gbps-os csatlakozót is kínálnak már. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.