Hirdetés

Inteles sérülékenységeket foltoz a Gigabyte



|

Érkeznek a frissítések az Intel Management Engine-ben található sérülékenységek ellen.

Hirdetés

Az Intel nem olyan régen ismerte el, hogy sérülékenységek vannak az Intel Management Engine-ben, ami rengeteg jelenlegi processzort tesz sebezhetővé. A Gigabyte erre válaszul most frissítéseket ad ki, amelyek foltozzák az Intel Management Engine-ben és az Intel Trusted Execution Engine-ben lévő réseket. 

Hirdetés

A frissítések telepítése után a Gigabyte felhasználóinak alaplapjai teljes mértékben védetté válnak. A gyártó arra kéri azokat, akik Intel platformhoz vásároltak Gigabyte alaplapot, hogy látogassák meg a Gigabyte weboldalát, és töltsék le az adott alaplaphoz tartozó BIOS-frissítést, illetve az ME és TXE drivereket. 

A frissítések elsőként a Z370 és a 200-as szériás lapkakészletekre építő alaplapokhoz jelennek meg, és csak ezek után jönnek az előző-generációs alaplapokhoz. A sérülékenységekről további információ itt olvasható

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.