Hirdetés

Itt a 2 TB-os ADATA XPG SX8200 Pro NVMe SSD



|

Immáron nagyobb kapacitású verzióban is elérhető az ADATA XPG SX8200 Pro adattárolója.

Hirdetés

Az utóbbi időben folyamatosan csökkentenek a NAND flash chipek árai, az érdeklődés pedig egyre csak emelkedett az SSD-meghajtók iránt. A gyártók eközben bővítették a kínálatukat, nem csak üzleti, fogyasztói oldalon is. 

Hirdetés

Az ADATA XPG SX8200 Pro NVMe SSD például eddig csak 256 és 512 GB-os, valamint 1 TB-os verzióban volt kapható, most azonban megérkezett a 2 TB-os modell is. 

Az jó kérdés, hogy a 256 GB-os változatok mikor kezdenek el kikopni a piacról, de valószínűleg ez még évekbe telik. 

Az ADATA újdonsága mindenesetre Silicon Motion SM2262EN kontrollert, négy ARM Cortex-R5 magot használ, támogatja az NVMe 1.3-at, LPDC ECC-t, RAID-et, illetve Micron 3D TLC NAND chipeket használ (sajnos nem QLC-t). 

A szekvenciális olvasási és írási sebességek maximuma 3,5 és 3 GB másodpercenként, a véletlenszerű 4K-s I/O-műveleteké másodpercenként 360 000. A garancia 5 éves, a meghajtók 1280 TB megírását viselik el, és 2 000 000 üzemórára vannak hitelesítve. 

A 2 TB-os ADATA XPG SX8200 Pro NVMe SSD vételára Európában 308 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.