Hirdetés

Itt a bányász-BIOS



|

Az MSI bányász-BIOS-t adott ki néhány alaplapjához, hogy azok jobban kezeljék a sok videokártyát.

Hirdetés

A Bitcoin és az Ethereum bányászata iránt tovább emelkedik a lelkesedés, az AMD videokártyái rekordkeresletnek örvendhetnek a piacon, de persze a videokártyák ára úgy általában is az egek felé szökik egy ideje. 

Hirdetés

Bányászatra felkészített alaplapot azonban eleve nehezebb találni, ugyanis az Intel lassan kivonta a forgalomból a H81-es és B85-os lapkakészleteket. A hiány pótlására a bányászok a 100-as szériás lapkakészletű alaplapokból tankoltak fel, azonban 6 AMD videokártyával hiába boldogulnak ezek a modellek, az Eszközkezelő általában 3-4 felkiáltójelet mutat, ami azt jelenti, hogy bányászat közben nem nyújtja mind a 6 a maximumot. 

Az MSI folyamatos panaszokat kapott az elmúlt időkben, ezért úgy döntött, hogy számos teszt után bányászkompatibilissé nyilvánítja a Z170-A PRO, Z170A SLI PLUS, Z170 KRAIT GAMING, Z170A KRAIT GAMING, Z170A KRAIT GAMING 3X, Z270-A PRO, H270-A PRO alaplapjait. 

A tökéletes kompatibilitás érdekében akad némi teendője a bányászoknak, többek között az újonnan kiadott bányász-BIOS telepítése. 

Az MSI javította a PCIE eszközök felismerését, az alaplapjai pedig hatékonyabban osztják el az erőforrásokat a 6 grafikus kártya számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.