Hirdetés

Itt a be quiet! System Power 9 CM tápcsalád



|

Ez a széria alapvetően belépőkategóriás és félig moduláris tápegységeket kínál.

Hirdetés

A be quiet! bemutatta a System Power 9 CM szériáját, amellyel belépőkategóriás, félig moduláris tápegységeket kínál, 400-tól 700 wattos teljesítményig. 

Hirdetés

A tápok 80Plus Bronze minősítéssel rendelkeznek, vagyis akár 89 százalékos hatásfokkal is tudnak dolgozni. A gyártó direkt az ár-érték arányt helyezte előtérbe, így elsősorban az ártakarékos konfigurációk összeállításánál lehetnek kiváló választások ezek a System Power 9 CM tápok. 

A szokásos védelmi megoldások természetesen adottak, a hűtést pedig egy 120 milliméteres ventilátor segíti, alacsony zajszint mellett. Ami azt illeti, a CM verzió csendesebb, mint a sima System Power 9. 

A 400 és 500 wattos modellek két PCI-Express csatolót kínálnak, míg a 600 és 700 wattosak négyet, így a több-GPU-s rendszerekhez is használhatóak. 

Az ártakarékos PC-khez szánt tápegységek vételára Európában 54,9; 64,9; 74,9 és 84,9 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.