Hirdetés

Itt a Cooler Master első asztali hubja



|

Headset-állvány is egyben a GS750, amely a Qi vezeték nélküli töltést támogatja.

Hirdetés

A Cooler Master úgy döntött, hogy letesz az asztalra valami újdonságot: megérkezett a gyártó első asztali hubja, ami fejhallgató-állvány és vezeték nélküli Qi töltő is egyben. Így a termék igazán multifunkciós, ráadásul helyet is takarít meg az asztalon. 

Hirdetés

Az asztali kiegészítő Qi vezeték nélküli töltőpadja tökéletes megoldás az okostelefonok, vezeték nélküli egerek vagy más kompatibilis eszközök zavartalan és kényelmes, kábelek nélküli töltésére. 

A hubon akad két USB 3.0 port, a termék maga pedig prémium és strapabíró, látványos, alumínium kialakítást kapott, stabil talppal. A beépített 7.1-es térhangzás remek élményt ígér minden jackcsatlakozós headset mellé. A 13 LED pedig arról gondoskodik, hogy a megjelenés is trendi legyen. 

A Cooler Master GS750 asztali hub vételára 79,99 euró, augusztus 27-től lesz hazavihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.