Hirdetés

Itt a Corsair eddigi leggyorsabb SSD-je



|

Elképesztő olvasási és írási sebességeket ígér a Force Series MP510 M.2 PCIe NMVe SSD.

Hirdetés

A Corsair bemutatta a legújabb és leggyorsabb M.2-es SSD-jét. Ez lett a Force Series MP510 M.2 PCIe NVMe SSD. Az MP510 elképesztő sebességeket kínál: a szekvenciális olvasási és írási sebessége elérheti a 3480 és a 3000 MB-ot másodpercenként. Ezzel ez a Corsair eddigi legnagyobb teljesítményű SSD-je. 

Hirdetés

A meghajtó 240, 480, 960 és 1920 GB-os kapacitásokban érhető el. A gyártó az ultrakompakt M.2 2280 formátumot választotta, vagyis asztali PC és laptop esetében is könnyű a meghajtó használata. A maximális sávszélességről az NVMe PCIe Gen3 x4 M.2 interfész gondoskodik. 

Az MP510 bármilyen műveletet képes jelentősen felgyorsítani, még a többi SSD-hez mérten is. A bravúr a nagy sűrűségű 3D TLC NAND flash memóriának és a hatékony hőkezelésnek köszönhető. A meghajtó a Corsair SSD Toolbox szoftverrel is kompatibilis. 5 év garancia jár rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.