Hirdetés

Itt a Corsair rekordgyorsaságú memóriája



|

4866 MHz-en dübörögnek a Corsair legújabb VENGEANCE LPX DDR4 memóriái.

Hirdetés

A Corsair piacra dobta a legújabb memóriacsomagját, amely VENGEANCE LPX DDR4-es modulokat jelent. Ezek a kereskedelmi szektorban rekordot jelentenek, ugyanis már 4866 MHz-en is képesek működni. 

Hirdetés

Ez a sebesség 2 x 8 GB-os kit formájában érhető el, az abszolút csúcsot a gyártó szerint harmadik-generációs AMD Ryzen processzorral és X570-es alaplappal lehet elérni. 

Bár az új RAM-ok a legtöbb modern platformmal kompatibilisek, az új modulokat úgy tervezték és tesztelték, hogy a rekordot jelentő maximum órajelet Ryzen 3000 platformon érjék el, ASUS ROG Crosshair VIII Formula, MSI MEG X570 GODLIKE és MSI PRESTIGE X570 CREATION alaplapokon, automata tuninggal. 

A maximum beállítások mellé egyébként az opcionális VENGEANCE Airflow ventilátorra is szükség van, ugyanis ilyenkor már a közvetlen hűtés elengedhetetlen. 

Az RGB szerelmeseit pedig a VENGEANCE RGB PRO DDR4 memóriával szolgálja ki a Corsair, itt 4700 MHz az elérhető maximum, mellé korlátlan színskála és sok-sok effekt társul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.