Hirdetés

Itt a Dell Visor headset



|

Idén októbertől vihető a kevert valóságra építő headset, 350 dollártól fölfelé.

Hirdetés

Idén ősszel jön a Dell első VR-headsete, amely a Dell Visor nevet kapta. 350 dolláros indulóáron debütál majd, ezért pedig két darab 1440 x 1440-es LCD-kijelzőt ad, beépített szenzorokkal, párnázott és állítható pántokkal, és felhajtható kijelzőrésszel. Ez utóbbi különösen hasznos, ha ki akarunk kukkantani az igazi valóságba. 

Hirdetés

Az október 17-én megjelenő Dell Visor 350 dollártól lesz vihető, azonban a mozgásérzékelős kontrollerekkel már 450 dollár az ára. Az újdonság a Microsoft specifikációira épült, vagyis kiszolgál bármilyen Windows 10-es PC-t, ami képes a kevert valóság támogatására. 

A headset és a kontroller egyébként a többi hasonló termékkel is kompatibilis, vagyis ezeket az eszközöket gyártótól függetlenül lehet majd kombinálni. 

A Dell abban igyekszik többet nyújtani a riválisokhoz mérten, hogy a fehér szín mellett a kényelmet és az állítható rögzítőpántot helyezte előtérbe. Az, hogy egyéb tekintetben nem térnek el a gyártók egymástól, még jó is lehet, elvégre kedvez a fejlesztőknek, a vásárlók pedig stílus alapján dönthetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.