Hirdetés

Itt a HoloLens 2 fejlesztői kiadása



|

3500 dollárba kerül a Microsoft HoloLens 2 Development Edition, és már az idén kiszállítják.

Hirdetés

Amikor néhány hónapja bemutatta a Microsoft a HoloLens 2-t, azt is elárulta, hogy eleinte az üzleti ügyfeleknek szól majd. Idővel persze a játékokat és a fogyasztóknak szóló appokat is támogatják majd. Először azonban a fejlesztőknek össze kell rakniuk az alkalmazásokat. A Microsoft ezért bemutatta a HoloLens 2 Development Editiont, ami hamarosan előrendelhető, és még idén kiszállítják. 

Hirdetés

Az ára 3500 dollár, de a fejlesztői program keretében 99 dolláros havi részletekben is fizethető. A Microsoft továbbra is az üzleti szektorra koncentrál, egészen pontosan a fejlesztőket próbálja meggyőzni, hogy álljanak rá a platformra. A Microsoft szerint a fejlesztők immáron profi kevert valóság alapú élményeket dolgozhatnak ki. 

Az új viselhető eszköz átlátszó kijelzővel rendelkezik, ami virtuális elemeket helyez el a valódi látótérben. Főleg a grafikus dizájnerek és az ipari dizájnerek használhatják ki az ebben rejlő lehetőségeket, amikor látni akarják a munkájukat. Természetesen egyéb ágazatokban, például gyárakban is hasznos lehet. 

Az új modell könnyebb, szélesebb látószöget garantál, képes a szemek követésére és a virtuális érintés támogatására, valamint hosszabb üzemidőt kínál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.