Hirdetés

Itt a hordozható videokártya, ami gamergépet csinál a laptopodból



|

Megérkezett az eX Core, amiben egy 4 GB memóriát rejtő NVIDIA GeForce GTX 1050 lapul.

Hirdetés

Az exklim a világ első hordozható külső videokártyájaként mutatta be az eX Core-t, ami képes bármilyen asztali gépet vagy laptopot felturbózni, és gamergépet csinálni belőle. Természetesen nem csúcskategóriás teljesítményre kell gondolni, de azért a játékosokat, a kriptobányászokat, a diákokat és az úton lévő professzionális felhasználókat ki tudja szolgálni a Kickstarteren már elérhető eX Core. 

Hirdetés

Mivel a játékok és a programok egyre erőforrás-igényesebbek, ezért a CPU mellé jó ötlet bevetni némi plusz grafikus erőt is. Az eX Core ezt egy NVIDIA GeForce GTX 1050-nel teszi meg, 4 GB GDDR5-ös VRAM-mal és 1680 MHz-es órajellel. 

Az eX Core nem csak komolyabb grafikus teljesítményt ígér, de olcsó felújítási megoldást is az öregedő laptopokhoz. A gyártó szerint így elegendő évente eX Core-t cserélni, nem szükséges állandóan új laptopot vásárolni az erősebb grafikus teljesítmény érdekében. 

A Thunderbolt 3-on keresztül működő eX Core-hoz egy 90 wattos, USB-C-s kompakt tápegység és egy tok is jár. A Kickstarteren már előrendelhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.