Hirdetés

Itt a Logitech legújabb RGB-s, mechanikus billentyűzete



|

Természetesen ha már RGB-s és mechanikus, akkor a Logitech G915 TKL Lightspeed Wireless RGB gamereknek szól.

Hirdetés

A Logitech bemutatta az új G915 TKL Lightspeed Wireless RGB mechanikus billentyűzetét, amelynek talán már a nevéből is kiderül, hogy a gyártó a játékosoknak szánja. Alapvetően ugyanazokat a technológiákat hozta el, mint a nagyobb G915-nél, de ezúttal kisebb, tenkeyless kialakítású formátumba csomagolta azokat. Akinek tehát kevés a helye, nem igényli a numerikus részt, annak telitalálat lehet ez a TKL jellegű kialakítás, amely ráadásul még vezeték nélküli is, maximum 40 órás üzemidővel és lapos kialakítással. 

Hirdetés

A Lightspeed technológia 1 milliszekundumos mintavételezési rátát garantál, RGB nélkül 40 óránál is több lehet az üzemidő. A fények 16,8 millió színből merítenek és a Logitech G HUB segítségével testreszabhatók. 

A gombok a gyártó saját alacsony profilú GL kapcsolóit használják, amelyek 25 százalékkal gyorsabb leütést ígérnek a szabványhoz képest. Linear, Tactile és Clicky verzió is van ráadásul. Júniustól, 229 dollárért lesz vihető az újdonság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.