Hirdetés

Itt a Microsoft eddigi leggyorsabb Surface készüléke



|

Minden tekintetben jobb és erősebb lett a Surface Studio 2, a Microsoft eddigi leggyorsabb Surface eszköze.

Hirdetés

Két évvel a Surface Studio bemutatója után a Microsoft elérkezettnek látta az időt arra, hogy a minden-egyben jellegű, érintőképernyős asztali gépét is frissítse. Ezt eleinte dizájnereknek, művészeknek és tartalomgyártóknak szánta, de persze bárki hasznát veheti. 

Hirdetés

A Surface Studio 2 kijelzője fényesebb, a kontrasztarány magasabb, a benne lévő hardver pedig erősebb. A Microsoft szerint ez a valaha volt legerősebb Surface készülék. 

A Surface Studio 2 november 15-től válik elérhetővé, az indulóára 3499 dollár. Külsőre a gép nem sokat változott. A 28 hüvelykes kijelző 4500 x 3000-es felbontást kínál, érintésérzékeny, támogatja a tollal és ujjal történő használatát, illetve a Surface Dialt is. 

A monitor egy ujjal hátradönthető, így vászonszerű megjelenítőt kapunk, amire lehet írni, rajzolni. A képernyő mögött Intel Core i7-7820HQ processzor található, NVIDIA GeForce GTX 1060 vagy 1070 grafikus vezérlővel, maximum 16 vagy 32 GB DDR4-es RAM-mal. A tárhelyet SSD adja, 1 vagy 2 TB-os méretben. 

A Surface Studio 2-re 5 megapixeles, Windows Hello-képes kamera is került, 2.1 csatornás, Dolby-képes sztereó hangszórók, gigabites Ethernet, Bluetooth 4.0, 802.11ac-s WiFi és jackcsatlakozó is van. Erről a gépről az USB-C port sem hiányzik, illetve az SDXC-kártyaolvasó. A géphez Surface Keyboard, Surface Mouse és Surface Pen is jár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.