Hirdetés

Itt a passzív GeForce GT 1030



|

Kettő slotot foglal el az asztali PC-ben az MSI passzív hűtésű videokártyája.

Hirdetés

Az MSI előállt egy új videokártyával, ami az NVIDIA GeForce GT 1030-at veszi alapul. Ez lett az MSI GT 1030 2GH OC, a különlegessége pedig az, hogy teljesen passzív hűtéssel rendelkezik. 

Hirdetés

A videokártya egy asztali PC-ben két férőhelyet foglal el, köszönhetően a monoblokkos alumínium hűtőbordájának, ami a GPU és a memória hűtéséért felel. 

A grafikus vezérlő 2 GB memóriát kapott, illetve a GPU-t gyári tuninggal dobták fel. Az órajele így 1265 MHz lett, GPU Boost mellett pedig 1518 MHz. A GDDR5-ös memória órajele nem változott, maradt 6 GHz (effektív). 

A 30 wattos kártya mindössze egy PCI-Express slotot igényel, külön tápcsatlakozót nem kér. A GP108-as lapkára épít, 384 CUDA magja van, 24 TMU-val, 16 ROP-egységgel és 64 bites memóriabusszal. Sajnos a pontos vételára nem derült ki az elsősorban integrált grafika leváltására alkalmas kártyának. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.