Hirdetés

Itt a Raspberry Pi hivatalos egere és billentyűzete



|

8 év után gyári egérrel és billentyűzettel lesznek feldobhatóak a Raspberry Pi lapka jellegű PC-k.

Hirdetés

Manapság már nem sok ember figyelmét kelti fel, ha egy PC-s gyártó kiad egy új egeret vagy billentyűzetet, még akkor sem, ha az nagyon érdekes modell. A Raspberry Pi legújabb kiegészítői mégis megérdemlik a figyelmet, még ha nem is számítanak világszenzációnak. 

Hirdetés

Az viszont mindenképp érdekes, hogy 8 év után végre hivatalos egér és billentyűzet is van a Raspberry Pi lapka jellegű PC-khez. 

A gyári egér és billentyűzet fekete és szürke vagy pedig fehér és piros színvilágban jelenik meg. A billentyűzet ráadásul USB hub is egyben, hátul ugyanis három USB 2.0 portot kínál. 

Egyéb tekintetben meglehetősen normál perifériákról van szó. A Windows ikonja helyett azonban egy Raspberry Pi gombot találunk ezeken. A billentyűzet 78 gombot kínál, mindkét periféria vezetékes, és 17, valamint 8 dolláros árcédulával egész olcsónak is számít. A billentyűzet egyelőre 6 kiosztással érthető el (amerikai és brit angol, spanyol, francia, német, olasz), de a jövőben nagyobb lesz a kínálat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.