Hirdetés

Itt a Razer Naga V2 Pro, az MMO játékosok álomegere



|

Az előd 2009-ben jelent meg, így ráfért már a vérfrissítés a modellre.

Hirdetés

2009-ben vált elérhetővé a Razer Naga, az eszköz, ami megteremtette az MMO-egér kategóriát. A Razer újdonsága a programozható oldalgombjaival és egyéb, kifejezetten a műfaj kedvelőinek szóló funkcióiva azonnal nagy népszerűségre tett szert, és a világ legnépszerűbb egere lett az MMO-játékosok között.

A most leleplezett Razer Naga V2 Pro ezt az örökséget szeretné továbbvinni, nyilván korszerűsített specifikációval.

A Razer nem bízza a véletlenre a Naga V2 Pro sikerességét, az egérhez három különböző oldallap érkezik, 19+1 programozható gombbal, új Razer HyperScroll Pro görgővel, a működésről pedig a Razer HyperSpeed Wireless szabvány gondoskodik. A szenzor szintén elsőosztályú, a Razer Focus Pro 30K hibátlan, ahogy a vele együtt dolgozó Razer saját, harmadik generációs kapcsolói is.

Hirdetés

Ha valakinek nincs szüksége a lehető legszéleskörűbb testreszabásra, annak tökéletes választás lehet a Razer Naga V2 HyperSpeed, akinek például nem cserélhető az oldala, és nem kapta meg a harmadik generációs kapcsolókat, de így is egy kiváló egér, ugyancsak a Razer Focus Pro 30K szenzorral.

Az új egerek teljes specifikációja elérhető a Razer weboldalán, ahol már rendelhető is a két egér 200 eurós áron. Ha inkább boltban vásárolnád meg, valamikor decemberben lesz érdemes a polcokon keresni. Mire belemelegedtek a World of Warcraft új kiegészítőjébe, meg is érkeznek a Naga V2 egerek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.