Hirdetés

Itt a Samsung 970 EVO Plus NVMe SSD



|

Akár 2 TB-os kapacitással is vihető lesz a Samsung legújabb, elképesztő teljesítményt garantáló NVMe SSD-je.

Hirdetés

A Samsung bemutatta a legújabb SSD-meghajtóját, a 970 EVO Plust, ami az NVMe SSD-k kínálatát bővíti. Teljesítményben szokás szerint a legjobbat kapjuk, illetve a kapacitásra sem lehet panasz: akár 2 TB-os modell is vihető lesz. 

Hirdetés

A professzionális felhasználók mellett a gamerek is profitálnak a fejlesztésekből. A Samsung a legfejlettebb V-NAND chipjeit alkalmazta, optimalizált firmware-rel. A 970 EVO Plus ennek hála jelentős teljesítménynövekedést tud felmutatni a 970 EVO-hoz képest: akár 53 százalékkal gyorsabb, ha írásról van szó, miközben takarékosabb is. 

A maximális szekvenciális olvasási és írási sebességek elérik a 3500 és a 300 MB per másodperces értékeket, a másodpercenkénti, random I/O-műveletek száma 620 000 és 560 000. 

A felhasználók az M.2 kialakítás és a PCIe Gen3 x4 felület miatt könnyedén tudnak meghajtót cserélni a legtöbb modern PC-ben. A 970 EVO Plus mellé 5 év garancia jár, az élettartama során 1200 TB megírását viseli el. 250, 500 GB-os, valamint 1 és 2 TB-os modell egyaránt létezik. Az első három már elérhető, a 2 TB-os áprilisban jön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.