Hirdetés

Döbbenetesen gyors a Samsung új hordozható SSD-je



|

Az X5 a Samsung első NVMe-alapú, hordozható SSD-je, remek teljesítménnyel és megbízhatósággal.

Hirdetés

A Samsung bemutatta az első NVMe-alapú hordozható SSD-jét, amelynek a neve X5 lett. Ez nem csak remek teljesítményt, nagyfokú megbízhatóságot is garantál a külső adattárolók világában. Nem mellékesen a villámgyors Thunderbolt 3 technológiára épít, vagyis igazán gyors, azon felül, hogy a szokásosnál strapabíróbb is. 

Hirdetés

Mivel a Samsung X5 NVMe és Thunderbolt 3 technológiát is alkalmaz, ezért nem számít, hogy 4K-s videók szerkesztéséről vagy valós idejű 3D-s renderelésről van szó, a meghajtó maximális teljesítményt nyújt azoknak a profiknak is, akik nagy multimédiás fájlokkal dolgoznak. 

A Thunderbolt 3 40 Gbps-os sávszélességének köszönhetően az olvasási és írási sebességek 2800 és 2300 MB per másodperces értékeken alakulnak. Ez azt jelenti, hogy az olvasás 5,2-szer gyorsabb a SATA SSD-khez mérten, illetve 25,5-ször gyorsabb a külső merevlemezekhez képest. Egy 20 GB-os 4K-s videó átvitele csak 12 másodperc. 

Az X5 Macekkel és PC-kkel egyaránt működik, a legnagyobb modell 2 TB tárhelyet kínál. A ház fémből van, csúszásmentes talppal és rázkódásálló kerettel. A ház továbbá ütésálló is, akár a 2 méteres zuhanásokat is kivédi. A Dynamic Thermal Guard technológia és a hűtőborda pedig a túlmelegedést akadályozzák meg. Adott továbbá a 256 bites AES hardveres kódolás is. 

Az X5-re 3 év garancia jár, és szeptembertől lesz vihető, 399,99; 699,99 és 1399,99 dollárért (500 GB, 1 és 2 TB). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.