Hirdetés

Itt a Sapphire Radeon VII videokártyája



|

Az elsők között mutatta be a Sapphire a Radeon VII videokártyáját, azonban a gyártó ragaszkodott a referenciaverzióhoz.

Hirdetés

A Sapphire az AMD egyik első partnergyártója lett, amely bemutatta a saját Radeon VII videokártyáját. Ez a modell nem vonultat fel semmilyen egyedi külsőséget, dizájnban teljes mértékben ragaszkodik az AMD referenciaváltozatához, amit még a CES során mutatott be a "vörös cég".

Hirdetés

A GPU boost mellett 1750 MHz-es tud, ami érdekes módon kevesebb, mint a korábban emlegetett 1800 MHz-es érték. Nem kizárt, hogy az AMD fenntartja az erősebb órajelet a közvetlenül értékesített modellek számára. 

A memória frekvenciája nem változott, maradt 1000 MHz. Ez így 1 TB per másodperces HBM2 memória-sávszélességet jelent. A grafikus vezérlő dobozán olvashatóak a legfontosabb specifikációk, illetve a Vega II logója sem hiányzik. 

A tippek szerint a videokártya vételára 699 dollár lesz, elvégre sem egyedi dizájnt, sem egyéb extrát nem kínál. Továbbra sem tudni, hogy jönnek-e testre szabott verziók

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.