Hirdetés

Itt a SilverStone legerősebb SFX-es tápegysége



|

Hamarosan elérhetővé válik a boltokban az SFX formátumú, 700 wattos SX700-G táp.

Hirdetés

A SilverStone útnak indította az SX700-G tápegységeit, amelyek a gyártó legerősebb SFX formátumú tápjai. A 700 watt kapacitású PSU-kat úgy tervezték, hogy kompakt számítógépházakba férjenek be, és erős hardvereket szolgáljanak ki. 

Hirdetés

Az újdonságok akár két csúcskategóriás videokártyával is megbirkóznak, ráadásul teljesen moduláris kábelezéssel használhatóak. Az új modelleket 80 Plus Gold hatásfok jellemzi. 

Az aktív PFC mellett minden szokásos védelmet megkapunk, így a túl- és alulfeszültségre, a túlterhelésre, túlmelegedésre és rövidzárlatra is figyelnek az eszközök. A hűtésről egy 92 milliméteres ventilátor dolgozik, 18 dBA-s zajszinttel. 

Az új SX700-G tápegységek először Észak-Amerikában jelennek meg, december közepén. Két héttel később Európában is elérhetővé válnak, 139,99 eurós nettó áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.