Hirdetés

Itt a valaha volt leggyorsabb USB-C hub



|

Az USB 3.1 Gen 2-támogatással rendelkező eszközt a Sonynak köszönhetjük.

Hirdetés

USB-C hubokból bőven találunk a piacon, azonban elég dühítő volt mindeddig, hogy egyik sem aknázta ki az USB 3.1-ben és az USB-C-ben rejlő lehetőségeket. Erre úgy tűnik, hogy a Sony emberei is felfigyeltek, mert most kifejlesztettek egy új USB-C hubot, aminek a japán cégtől megszokott, nem túl fantáziadús módon MRW-S3 a neve. 

Hirdetés

Az MRW-S3-at professzionális fotósoknak, videósoknak és tartalomgyártóknak szánják, akik asztali géppel vagy laptoppal dolgoznak, és van legalább egy darab szabad USB-C portjuk. 

Az új USB-C hub különlegessége, hogy teljes mértékben támogatja az USB 3.1 Gen 2 sebességszabványát, ami azt jelenti, hogy az adatátvitel másodpercenként akár 1000 MB is lehet. 

Az UHS-11 SD- és microSD-kártyák is teljes sebesség mellett támogatottak, persze a maximum átviteli érték külső SSD-vel érhető el. A HDMI csatoló 30 fps mellett szolgál ki egy 4K-s monitort. Ennél is jobb, hogy akár a 100 wattos USB-n keresztüli töltés is támogatott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.