Hirdetés

Itt a világ első RGB-s merevlemeze



|

Az ADATA szerint a HD770G nem csak strapabíró, de a világ első RGB-s külső HDD-je is.

Hirdetés

Az ADATA bemutatta a HD770G külső merevlemezét, amely történetesen ütésálló, emellett pedig a gyártó azt mondja, hogy a világ első RGB-s világítással rendelkező külső HDD-je is. 

Hirdetés

Ezen a HDD-n elfér rengeteg játék és adat, ráadásul a tárolást stílusosan lehet megoldani. Az IP68-as védelem is adott, tehát a tároló vízálló, porálló, sőt, a rázkódásnak is ellenáll, hála a strapabíró, tripla rétegű konstrukciónak. 2 méter mély vízben 120 percet is kibír a HD770G, a portot védő sapka pedig sokkal minőségibb az átlagnál. 

Az RGB-s csíkokkal és a szokatlan dizájnnal igen egyedi megjelenést kínál a HDD, amely feltűnő jelenség lehet bármilyen asztalon. A két RGB-s csík között egyébként egy perforált, világítós rész is van, ami a fény pulzálásakor kel életre. 

A merevlemez PS4 vagy Xbox mellé is ideális, de természetesen a PC-s gamereknek is kiváló, ráadásul AES 256 bites kódolással gondoskodik az adatok biztonságáról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.